Kalender

Begivenhedskalender

Classic træf 2019 12 ud(gave)
Lørdag 19 Oktober 2019
Hits : 56
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

classic træf 2019, 12. (ud)gave
19. oktober 2019

v. Mariager fjord

Så sker det igen!

I det herrens år 2019 i den vigende sols måned.
Et sted i en hemlig og forlængst glemt ødemark i det skumle Jylland. Her vil en flok støvede og stinkende knupdæksbevingede ryttere slå mudderlejr.
Herfra vil udgå højlydt latter, sære skrig, mystiske fortællinger, ildfluer stiger mod den mørkerøde efterårs himmel, den dragende offroadiske fællestur, drømme udleves og nye sagn opstår.


Overordnet: Classiske “dyder” i højsædet!
(hvad det helt præcist betyder finder vi ud af i løbet af dagen/aftenen/natten!?)

“Underordnet”: Kun MC til træffet - undtagen “handierne”!
Kør med eget pikpak til pladsen (måske kommer der en “handi/fatter” tidligt som kan opbevare grej i bilen mens vi cruiser?)

Vi vil som van ligt gerne se så mange som muligt til træffet, men der vil blive gjort forskel på folk! alt efter om de kører på en mc fra før eller efter årg. 90. Jo ældre = større respekt og opmærksomhed. Hvis man er kørende på en nyere maskine (90+) må man forvente at skulle være tilpas ydmyg over for ældre sagen, og servicere den gamle del af feltet, ikke kun på turen men også om aftenen!
Hente øl, massere ømme nakkemuskler, osv.
Hvorfor dog det?? Jo fordi det er et Classictræf, og det er pisse hårdt at køre på noget gammelt uaffjedret jern!
Der er grill på pladsen, shelter og der vil blive lavet fælles aftensmulje, men det er classisk at kunne tilberede mad/tilbehør/kaffe på sit eget blus.

Der vil i år som minimum være præmie til:
Ældste MC (hvis der er flere fra samme årgang, konkurreres der i passende udfrodringer). Mest legendariske påklædning/hjelm/mm. Længstkørende deltager. Længste motor, Korteste vandring (på dyngen), laveste dækmønster, og nyt 2019: bredeste balleplade!, mm.

program:

kommer asp:P

Tilmelding i tråd eller på tlf. 23606199