Skip to main content

Kalender

Begivenhedskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Redneck Rally
Lørdag 14 September 2024
Hits : 118
af Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Redneck Rally
Lørdag 14 September 2024, 09:00am
  

Sted: Baunebjergvej 4, 8680 Ry

Sæt kryds i kalenderen, og find cowboy hatten og støvlerne og selvf dit mudderjern frem ? same procedure as last year ?✊ Det vil sige:
Fem fede prøver, hvor du og din mc bliver udfordret som et team! ? sidste år var der point for færrest fejl på trial banen, længste hop, langsomste kørsel på ujævn græsmark, mest pålidelige / ens to omgange på crossbane og sidst men ikke mindst hurtigste Redneck på den ultra fede kuperede stupmark ?✊??
I år bliver der også masser af råhygge i form af god mad, kage, kaffe, øl osv i løbet af dagen. Og efter præmie overrækkelsen vil der være en guidet fællestur i lokalområdet, hvor Brian vil vise os nogle ‘gemte’ kultur perler ? og herefter vil der blive skruet lidt mere op for højtaleren og den gode fest stemning og man kan igen i år overnatte i eget medbragt telt / trailer / bænk ?????
Vi glæder os til at se alle knop kammeraterne i Ry igen i år, og håber selvfølgelig at se nogle nye friske cowboys og -girls gi den gas!! ?
Du tilmelder dig (gerne inden 10 sep.) ved at overføre 200 dkk til Mobile pay ( info med nr asp ) og for den pris får du morgenmad og kaffe kl 9, en sandwich til frokost og en masse sjov og ballade ??
Prøverne starter ved 10 tiden.