Skip to main content

Økologisk muddervelvære

  • an96
  • an96
  • Posts: 349
  • Thanks:
  • Karma:
7 år 3 måneder siden - 7 år 3 måneder siden #1 af an96
Økologisk muddervelvære blev oprettet af an96
Først en advarsel om forskellige ting, - som det er klogt at læse !
Kære alle der venter på dette, bliv nu ikke forskrækkede, veteranerne vil vejledede der er nye.
Lad mig lige understege at der bestemt ikke er tale om ”ræs, motorløb, præstationsmani eller lignende stressprovokerende sportsaktivitet. Hvis jeg tager nogen deltager i at omtale arrangementet med den slags ord, så medfører det øjeblikkelig påtale ! - Nå men hvad er det så tænker i !
Økologisk mudderterapi er et arrangement som først og fremmest sigter mod at maximere deltagernes velvære og indre balance i et stramt tilrettelagt forløb med en høj grad af frihed indbygget. De der har været med før ved at det gælder om at administrere kræfterne fornuftigt, såvel fysisk som mentalt fordi der i løbet at de 24 timer arrangementet varer, vil blive stillet stadigt sigende krav til krop og ånd.
De første 8 timer vil være præget af samspillet med motorcyklen, kun afbrudt af mindre pauser for restituering primært legemligt, i den forstand at udskiftning af kropsvæske og tankning mv. erfaringsmæssigt sker i en art trancetilstand hvor det mentale flow og den indre kropslige velvære ikke afbrydes. De derpå følgende 8 timer er uden MC og her vil vi sammen give velværefornemmelsen endnu en tand opad, ved at deltagerne sidder i egen medbragt favorit-festivalstol og får serveret både det ene og det andet som nogen tilbereder. Senere opbygges velværen videre med afbrænding af et udvalg af træsorter, tørret og opskåret i passende stykker som en slags brændesalat, netop sådan sammensat at ilden kan frisætte den mandlige ånd og Donna Brava`s selvfølgelig. Mange sunde kvinder ville være rystede i deres grudvold ( ikke D.B. - hun er vant til det ) – hvis de oplevede hvordan store tunge jyder med fuldskæg og det der er værre, kan blive helt Købehavnske i deres adfærd ud på de små timer. Man kan opleve rørende ærlige beretninger om f. hvordan det lykkedes at redde en gammel H:D: fra skrotpressen eller måske åbner en eller anden for sluserne og beretter detaljeret og med bævede stemme om en særligt smuk tur på den gamle XT500 med guldfælge. Hvad der sker på sådan en laaang lys sommeraften kan aldrig forudsiges præcist, men de der gennemfører og kommer hele ud på den anden side, vil aldrig være de samme mennesker igen. Ofte har Trackmaster Andreas og jeg måttet tale tingene lidt igennem med nogle af de nye deltagere om søndagen, - ikke mindst af hensyn til de pårørende, som skal modtage deltageren, der kan være ramt af posttraumatisk velvære op til flere døgn efter ØKO. Men frygt ikke, vi hjælper jer igennem det.
Køreplanen er sådan her: Lørdag d. 17. - Kl. 9 -10 franskbrød og tilbehør, indskrivning, opvarmnig og strækøvelser. Kl. 10 - 13 Frihed under ansvar enten med solen eller imod- og så er der forfriskninger undervejs. Trackmaster Andreas sætter kursen. kl 13-14 absolut ro til reflexion og restitution her vil der blive severret den berømte økoterapibuffet med saftevand. Kl.14 - 17 Mudderterapi i den modsatte retning
Nogen vil tage hjem kl 17, andre vover at blive og tage ”level 2” Her starter vi med at de der bliver deles i 2 grupper og laver en knibtangsoprydning af spormarkeringerne. Samtidig vil jeg tilberede festmiddagen som serveres nogenlunde omkring ca. Kl. 18. De der skal spise møder omklædte i restaurationsområdet og tager plads i egne festivalstole. De spisende skal medbringe tallerken og Kniv/gaffel, for jeg er træt af at servere god mad på det papskidt og plasticbestik man kan købe. HUSK tallerken + kniv og gaffel. Hvis vi får fuldt hus bliver der fri bar og det er øl, så hvis man skal have særlige drix skal de medbringes af nyderen selv.
Det er klart at alle er velkomne til at medbringe nydelsesmidler til fællesskabet.
Efter spisning må der udstødes spontane junglelyde ad libitum. I den sidste ende skal der soves et eller andet sted, f.eks i medbragt telt elle lignende. Medbring nødvendige hygiejneartikler- f.eks håndsprit (vodka-gel) osv. for der er ikke toiletter i skoven.

Pris uden aftensmad 250 kr. Pris med aftensmad 300 kr.
HUSK NU KNIV OG GAFFEL OG TALLERKEN

OBS ! Man skal være medlem af DORMCK = kontingent for 2017 skal være betalt !

Peter Thomsen aka Buller Mad JA
Dr. Steffen Mad JA
Nørgaard Mad JA
Kofoed Mad JA
Maren aka Donna Brava Mad JA
Lasse Mad JA
Kasper Retvig Mad JA
Elbak Mad JA
Niels henrik Mad JA
Stefan Engelsfelt Mad JA
Morten Rau
Bent Thomsen
Angus Mad JA
Brian Tolstrup Mad JA
Thomas Green JA
Marti Green Mad JA
Peter Moesgaard Mad NEJ TAK
Flens Senior Mad JA
18. Flens Junior ( rabat 100 ) Mad JA
19. Mikael W Dalum
UWE Mad JA
Rasmus Lauge Mad JA
Kenny Poulsen Mad JA
Steen Renè Mad JA
BO fa Ribe Mad JA
Jens Eskildsen
Niels Mad JA
Karsten Dalum NEJ TAK
Allan Røn Mad JA
Jens Jacobsen Mad JA
Stig Bundgaard Mad JA
SLUT HER DER ER IKKE PLADS TIL FLERE



This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

7 år 3 måneder siden #2 af Uwe Hillclimber
Besvaret af Uwe Hillclimber på emne Økologisk muddervelvære
Det var sgu da en sindssyg god velkomst tale, jeg håber din bål tale bliver mindst lige så god eller måske endda bedre, jeg kan næsten ikke vente til at høre den.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • Niels
  • Niels
  • Posts: 579
  • Thanks:
  • Karma:
7 år 3 måneder siden #3 af Niels
Besvaret af Niels på emne Økologisk muddervelvære
Niels aka mr. Titanium skal også med til øko jungle wellness!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • an96
  • an96
  • Posts: 349
  • Thanks:
  • Karma:
7 år 3 måneder siden #4 af an96
Besvaret af an96 på emne Økologisk muddervelvære
Tak Uwe
Det er jo vigtigt at de nye er lidt forberedt så vi ikke får alvorlige skader. A

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

7 år 2 måneder siden #5 af Grundlæggeren
Besvaret af Grundlæggeren på emne Økologisk muddervelvære
Billeder fra dagen ....her: www.dormck.dk/forum/9-lost-og-fast/14140...mudder-velvaere-2017

Og tak til Anders og banebyggerne :-)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.455 sekunder
Leveret af Kunena Forum