Skip to main content

Referat fra bestyrelsesmøde d. 26.03.2021

  • an96
  • an96
  • Posts: 349
  • Thanks:
  • Karma:
3 år 5 måneder siden - 3 år 5 måneder siden #1 af an96
Referat Dormck bestyrelse 26.  3. 2021    Hos Per Kofoed.  Alle var til stede excl. Torkil.   Ref. AndersUden dagsorden, - emner som flg.:
1:   Foreningsvedtægter og tegningsberettigelse. AN forklarer:Vores girokonto kan kun overleve når DORMCK er en ”forening” i juridisk forstand. Det betyder at vi har fået CVR nummer. For at det fungerer iht. gældende regler skal der ved GF eller senest ved bestyrelsens konstituering udpeges ”tegningsberettigede”.   AN har til bestyrelsen før dette møde, fremsendt forslag: ”Ny §8 i vedtægter” hvori det fastlægges at de tegningsberettigede i DORMCK er de til enhver tid valgte: Formand, næstformand og kasserer. Det er vedtaget enstemmigt at indstille nævnte §8 til vedtagelse ved førstkommende generalforsamling,
2:   Personoplysninger og adresser udleveres stadig aldrig. Af og til hjælper kassereren nye medlemmer med tlf. nummer til nogle medlemmer i nærheden så de nye kan finde nogle snigerkammerater.
3:   5000kr,- til hjemmesidejustering er bevilliget. MH har ansvar for eksekvering.  Endnu engang lang samtale om hjemmesidens tekniske og sociale helbred. Alle opfordres til at skabe liv på hjemmesiden ved at bruge den mere. FB har overtaget fokus blandt medlemmerne, det er der også noget godt ved men den gamle stil fra bladene med beretninger og længere indlæg generelt går fuldstændig tabt. Det er det samme med aviserne, de dør også, fordi folk vil have kvikfix i stedet for substans.
Der er masser af aktiviteter for knopdæk kan man se mange forskellige steder på fb.
4: Generalforsamling kan ikke gennemføres med de for tiden gældende regler. Der fantaseres om alternativer til spejdehytten. Stor teltoverdækning uden sider. Åben himmel og individuel paraply ? Vi har haft meget lidt omsætning i 2020 så der er god luft på kontoen. Der kan godt blive råd til et klubarrangement med noget guf på når pesten letter og vi må komme ind under tag i flok.Konklusion:  Alle i bestyrelsen fortsætter på deres poster indtil ny GF kan afholdes.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.337 sekunder
Leveret af Kunena Forum